Intocolor_webdesign_wordpress_beaverbuilder

WordPress en Beaver Builder

Een fantastische combinatie!

WordPress

Professionele website tegen lage kosten

Bij het bouwen van een website wordt gebruik gemaakt van programmeertalen, zoals o.a. HTML, CSS en PHP. Je kunt je voorstellen dat op deze manier je website laten bouwen erg veel tijd en dus ook geld kost. Ik maak gebruik van het content management systeem (CMS) van WordPress.
WordPress is een tool, waarmee de gebruiker zijn website zelf kan bijwerken. Met de open source-code is WordPress uitgegroeid tot een publicatie-tool met eindeloze mogelijkheden.
Binnen WordPress kun je gebruik maken van thema's die ervoor zorgen hoe je website eruit komt te zien. Daarnaast bestaan er talloze plugins die functionaliteit toevoegen aan je website. Denk hierbij aan een contactformulier, een koppeling naar social media, aanmelden voor een nieuwsbrief, agenda en ga zo maar door. Deze zijn ook gemaakt met de hierboven genoemde programmeertalen, maar al voorbereidt voor de gebruiker. Hierdoor kunnen de kosten van je website sterk gereduceerd worden.

Intocolor_webdesign_wordpress_beaverbuilder

Beaver Builder

Met Beaver Builder gaan we een stap verder

Binnen WordPress maak ik gebruik van een page builder, samen met een zogenaamd 'framework' thema. Beide zijn van Beaver builder. Beaver Builder werkt met een drag & drop systeem, zodat je eenvoudig kolommen en elementen kan plaatsen waar je maar wilt. Hiermee kan ik op een snelle manier je website naar jouw wensen maken. Je bent dan niet afhankelijk van een vooraf uitgezocht thema en hebt dus veel inspraak over hoe de website eruit komt te zien.

WooCommerce

Één van de meest populaire webshop systemen

Werk je met WordPress en wil je met een webshop verder bouwen op de website. Dan is WooCommerce een hulpmiddel om dit te kunnen realiseren. Ik help je met alles van ontwerp tot ontwikkeling en je krijgt een webshop op maat die je zonder problemen aan kunt.

Up-to-date

Houd je site veilig!

Al vanaf € 22,50 per maand houd ik je site up-to-date. Zo kan ik snel verbeteringen aanbrengen in functionaliteit en blijft jouw site altijd veilig tegen hackers. Wil je het onderhoud liever in eigen beheer doen? Dan ondersteun ik je graag bij eventuele vragen.