Je helpen met het bouwen van je website en jezelf of je bedrijf naar een hoger level tillen. Dat is wat ik graag doe!

Kom...laten we streven naar...

  • Prettige samenwerking

    0%
  • Tevreden

    0%
  • Ontzorgen

    0%

Match

Voor jou als ondernemer gaat de meeste tijd zitten in onze kennismaking. Maar hoe leuk is het om over je bedrijf met al haar passie, visie en doelstellingen te kunnen vertellen. Dus laten we samen een kop koffie (of meer) drinken en neem me mee in jouw wereld.

Starten met WordPress

Een aantrekkelijke website heeft de juiste beelden of video’s, wat jouw verhaal ondersteunt. Heb je zelf teksten en beeldmateriaal? Prima, dan pas ik die toe aan het ontwerp. Anders verzorg ik het voor je. Zodra alle informatie is verzameld ga ik aan de slag met het bouwen van de website.

Behind the scenes

Tijdens het bouwen van de site werk ik met verschillende technieken en beveiligingssystemen. Uiteraard kan ik je alle ins en outs vertellen waar je na de lancering van de website op moet letten. Deel je deze passie niet met mij? Geen probleem, ik neem het werk graag van je over.

Wauw...

Met die reactie heb ik mijn werk goed gedaan. Zodra je tevreden bent, dan zijn we bijna zover om je website te lanceren. Gun me nog heel even een momentje om na te genieten van jouw reactie. Daarna doorlopen we samen alle testfases en voila.....jouw website gaat ‘live’. Gefeliciteerd!

Next steps...

Essentieel is dat jouw website onderhouden wordt. Soms kom je op een site en zie je verouderde informatie staan. Dat wil je natuurlijk niet! Of je hebt iets bijzonders te melden, maar dat zie je online nergens terug. Nog belangrijker is dat de site goed beveiligd blijft. Ik kan ervoor zorgen dat alles up-to-date blijft.