Veelgestelde vragen

Mijn naam is Addy Volkerink en ben het gezicht achter Intocolor Webdesign.

Een betrouwbare partner in webdesign. Een die altijd voor je klaar staat en die adequaat reageert op je vragen en met je mee beweegt in wat je wil bereiken.

Ik maak voor jouw een WordPress website en indien nodig kan ik mensen binnen mijn netwerk inschakelen om je van dienst te kunnen zijn met alle hulp die je nodig denkt te hebben voor het realiseren van je website. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, fotografie, het maken van een logo etc.

Jazeker kun je dat zelf!

WordPress leent zich uitstekend voor niet-techneuten om zonder schrijven van code zelf een website te creëren. Maar.....wanneer je er niet in thuis bent wordt het al snel een tijdrovende klus voor je.

Wanneer je bedenkt dat je website ook nog eens goed gevonden moet worden in zoekmachines. Je websitepagina's snel moeten laden en er goed uit moeten zien op mobiele apparaten. En zeker niet onbelangrijk. Je site moet beveiligd zijn tegen hackers. Allemaal zaken om je in te moeten verdiepen. Je hebt als (startende) ondernemer wel wat anders te doen.

Daarom help ik je graag om dit voor je te realiseren. 

Een website bouwen doe je met verschillende programmeertalen en codes. Je kunt je voorstellen dat het op die manier een tijdrovende klus wordt. Die tijd zal doorberekend moeten worden en zo wordt een website voor een ondernemer in het MKB onbetaalbaar. In WordPress is er al een heleboel voorbereidt. Daardoor kun je die tijd sterk reduceren.

Maar er zijn ook aanbieders die het voor minder doen dan jij! Dat klopt....maar ik wil kwaliteit leveren. Daarom schenk ik extra aandacht aan veiligheid, snelheid, zoekmachine optimalisatie, responsief en noem maar op. Hier gaan alsnog heel wat uurtjes inzitten.

Ja en nee.....

Nee ik heb geen eigen hosting mogelijkheden. Je website moet ondergebracht worden bij een van de vele hosting partijen die er bestaan. Ik help je graag op weg om hierin de juiste keuze te maken. Wanneer we er samen een hebben gevonden kan ik je helpen om je website (WordPress) op de server van de host te installeren. Dit hoef je zelf niet te doen.

Dat is sterk afhankelijk van wat voor een website je wil. Gaat het om een eenvoudige website of wordt het een webshop? Ga je veel bloggen? Ga je werken met een agenda of wordt je website meertalig? Gemiddeld lukt het redelijk om een website binnen 2 á 4 weken klaar te hebben. Maar het meest belangrijke. Ik ben afhankelijk van jouw input. Wanneer jij alle content hebt aangeleverd kan ik beginnen met bouwen.

Jazeker!

Dat is het mooie van WordPress. Een volledige site bouwen is een hele klus, maar wanneer jij zelf een afbeelding of tekst wilt plaatsen (blog) is dit vrij eenvoudig te realiseren. Ik help je graag om met zo weinig mogelijk inspanning dit onder de knie te krijgen. 

Graag zelfs!

Ik zie nog te veel websites voorbij komen die wel een likje verf kunnen gebruiken of gewoonweg niet gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt toch graag die mooie uitstraling die bij je bedrijf past en dat klanten op een gemakkelijke en heldere manier door je website heen kunnen browsen en dan daar uitkomen, zodat ze ook daadwerkelijk iets bij je afnemen of contact met je opnemen.  

Zit jouw vraag er niet tussen of wil je meer weten? Neem dan hier contact met me op. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.