Tarieven

Alle websites die ik bouw zijn standaard voorzien van extra veiligheidsvoorzieningen. Ook zorg ik ervoor dat de laadtijd van je site in een browser geoptimaliseerd is en dat je website er goed uit komt te zien op een desktop, tablet of mobiele telefoon.

Pakket-Thema

Pakket-Authentiek

Pakket-Webshop

Technisch SEO

Tekst en Afbeeldingen

Onderhoud

Strippenkaart

Standaard voor elke website

 • Installatie WordPress
 • Page builder van Beaver Builder
 • Astra of Beaver Builder thema
 • Extra performance modules
 • Extra beveiliging
 • Responsive
 • Laadtijd geoptimaliseerd
 • Social media knoppen
 • Contact formulier
 • Google maps contactgegevens
 • Slider plaatsen
 • Video plaatsen
 • Tekst en afbeeldingen plaatsen

Prijzen gelden voor een website met een maximum van 8 pagina's

Paketten website-bouwen en website-onderhoud

Intocolor Webdesign werkt met duidelijke tarieven, voor het bouwen van de WordPress website en voor het onderhoud. Welk pakket past het beste bij jouw onderneming? Overigens ben je niet verplicht om een pakket te kiezen. Of wil je liever een combinatie? Neem hierover gerust contact met me op.

Strippenkaart

Wil je door mij iets gewijzigd hebben of wil je 1 op 1 les om het zelf te kunnen doen? Dan is de aanschaf van een strippenkaart iets voor jou. Aanpassingen aan je thema / plaatsen tekst / plaatsen foto's / SEO aanpassingen / 1 op 1 les in WordPress.
Wanneer je geen onderhoudsabonnement wenst, maar het wil laten doen wanneer het jou uitkomt.

1. Thema

Met een vooraf uitgezocht thema

Met een uitgekozen thema bepaal jij hoe je website eruit komt te zien. Omdat deze al is voorbereidt hoeven we deze alleen maar naar jouw huisstijl 'in te kleuren' en zo besparen we tijd en geld

649,-

2. Authentiek

your color

Wanneer je meer inspraak wilt over hoe je website eruit moet komen te zien. Binnen WordPress maak ik gebruik van een page builder, samen met een zogenaamd 'framework' thema (Beaver builder). Zo kan ik op een snelle manier je website naar jouw wensen maken, en ben je niet afhankelijk van een vooraf uitgezocht thema.

799,-

3. Webshop

Woocommerce

Met het webshopsysteem van Woocommerce tover ik je website om in een goedwerkende webshop. Hierbij zorg ik er natuurlijk voor dat je klanten op een veilige manier en met de meest gebruikte betalingssystemen kunnen afrekenen.

1399,-

4. Technisch SEO

In combinatie met thema/authenthiek

Met dit pakket zorg ik voor de juiste instellingen, zodat jouw website snel gevonden kan worden in zoekmachines (Google). De plugin van SEOPress speelt hierbij een belangrijke tool om dit te realiseren.

120,-

5. Tekst en Afbeeldingen

Wanneer je er zelf niet uitkomt

Wil je hulp met tekst (SEO) of de juiste afbeeldingen om je bedrijf op de juiste manier in de markt te zetten? Ook daarin kan Intocolor je een helpende hand bieden. Dan gaan we er eens voor zitten en vertel jij mij wat jouw plannen zijn.

op aanvraag

6. Onderhoud

Altijd veilig en up-to-date

Met korting op een jaarabonnement!

Een website is net een auto. Wil je op betrouwbare en veilige manier op de weg blijven heeft deze onderhoud nodig. Ik leg je graag uit hoe het werkt en wat het beste bij jou past. Alvast meer weten? Bekijk ' het-belang-van-het-onderhouden-van-je-wordpress-website '

Nu 25 pm of 275,- pj

7. Strippenkaart

Voor training of kleine klussen

Voor 1 op 1 training en de kleine klussen aan je website.
Meer efficient en meer korting wanneer je je werkzaamheden opspaart.

Aanpassingen aan je thema / plaatsen tekst / plaatsen foto's / SEO aanpassingen

Wanneer je geen onderhoudsabonnement wenst, maar het wil laten doen wanneer het jou uitkomt.

Uren Strippenkaart

1 uur €45,-
2 uur €80,-
3 uur €110,-
4 uur €140,-

45,- tot 140,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Veelgestelde vragen

Mijn naam is Addy Volkerink en ben het gezicht achter Intocolor Webdesign.

Een betrouwbare partner in webdesign. Een die altijd voor je klaar staat en die adequaat reageert op je vragen en met je mee beweegt in wat je wil bereiken.

Ik maak voor jouw een WordPress website en indien nodig kan ik mensen binnen mijn netwerk inschakelen om je van dienst te kunnen zijn met alle hulp die je nodig denkt te hebben voor het realiseren van je website. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, fotografie, het maken van een logo etc.

Jazeker kun je dat zelf!

WordPress leent zich uitstekend voor niet-techneuten om zonder schrijven van code zelf een website te creëren. Maar.....wanneer je er niet in thuis bent wordt het al snel een tijdrovende klus voor je.

Wanneer je bedenkt dat je website ook nog eens goed gevonden moet worden in zoekmachines. Je websitepagina's snel moeten laden en er goed uit moeten zien op mobiele apparaten. En zeker niet onbelangrijk. Je site moet beveiligd zijn tegen hackers. Allemaal zaken om je in te moeten verdiepen. Je hebt als (startende) ondernemer wel wat anders te doen.

Daarom help ik je graag om dit voor je te realiseren. 

Een website bouwen doe je met verschillende programmeertalen en codes. Je kunt je voorstellen dat het op die manier een tijdrovende klus wordt. Die tijd zal doorberekend moeten worden en zo wordt een website voor een ondernemer in het MKB onbetaalbaar. In WordPress is er al een heleboel voorbereidt. Daardoor kun je die tijd sterk reduceren.

Maar er zijn ook aanbieders die het voor minder doen dan jij! Dat klopt....maar ik wil kwaliteit leveren. Daarom schenk ik extra aandacht aan veiligheid, snelheid, zoekmachine optimalisatie, responsief en noem maar op. Hier gaan alsnog heel wat uurtjes inzitten.

Ja en nee.....

Nee ik heb geen eigen hosting mogelijkheden. Je website moet ondergebracht worden bij een van de vele hosting partijen die er bestaan. Ik help je graag op weg om hierin de juiste keuze te maken. Wanneer we er samen een hebben gevonden kan ik je helpen om je website (WordPress) op de server van de host te installeren. Dit hoef je zelf niet te doen.

Dat is sterk afhankelijk van wat voor een website je wil. Gaat het om een eenvoudige website of wordt het een webshop? Ga je veel bloggen? Ga je werken met een agenda of wordt je website meertalig? Gemiddeld lukt het redelijk om een website binnen 2 á 4 weken klaar te hebben. Maar het meest belangrijke. Ik ben afhankelijk van jouw input. Wanneer jij alle content hebt aangeleverd kan ik beginnen met bouwen.

Jazeker!

Dat is het mooie van WordPress. Een volledige site bouwen is een hele klus, maar wanneer jij zelf een afbeelding of tekst wilt plaatsen (blog) is dit vrij eenvoudig te realiseren. Ik help je graag om met zo weinig mogelijk inspanning dit onder de knie te krijgen. 

Graag zelfs!

Ik zie nog te veel websites voorbij komen die wel een likje verf kunnen gebruiken of gewoonweg niet gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt toch graag die mooie uitstraling die bij je bedrijf past en dat klanten op een gemakkelijke en heldere manier door je website heen kunnen browsen en dan daar uitkomen, zodat ze ook daadwerkelijk iets bij je afnemen of contact met je opnemen.  

Zit jouw vraag er niet tussen of wil je meer weten? Neem dan hier contact met me op. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.