Privacy statement Intocolor webdesign

Hieronder staat het Privacy statement beschreven van Intocolor webdesign. Voor mij heel logisch om met respect om te gaan met de door jullie aan mij verstrekte gegevens. Gegevens die ik nodig heb om  je website te bouwen en contact met je te houden.

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • IP adres

Heb je toch ergens je twijfels over neem dan gerust contact met me op. Ik leg het je graag uit.

Ik respecteer de privacy van bezoekers van de website en draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Jouw persoonsgegevens worden door mij verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake juridische diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

Als jij een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of mij een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je mij toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van jouw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseer ik hiermee de werking van de website.

Ik probeer deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Ik maak gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief mijn eventueel in de toekomst gebruikte Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe mijn website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan mij te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook en Twitter

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Lees de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

 

Gebruik van cookies

Mijn site is er niet van voorzien, maar in de toekomst zou het kunnen zijn, dat ik bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik ga maken van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Cookies worden gebruikt om jouw instellingen en voorkeuren te onthouden. Je kunt indien van toepassing deze cookies uitzetten via je browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien je een relatie met mijn bedrijf hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door mij verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt je mij schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kunt je mij schriftelijk op de hoogte stellen, indien je niet wilt worden benaderd met informatie over mijn producten en diensten door dit te melden bij navolgend adres:

Intocolor webdesign
Koperwiek 79
3766 AM Soest
Btw-id NL001385402B29

Aanpassen privacy statement

Ik behoud het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.