Bekijk mijn portfolio

Hieronder zijn enkele goodies van de projecten die ik heb gedaan.

Portfolio

Intocolor webdesign is een klein webdesign bureau in Soest en daarom is het mogelijk om nauw samen te werken met mijn klanten. Met behulp van die goede samenwerking kan ik producten creëren, waar mijn klanten tevreden over zijn. Ik help bedrijven met websites en indien nodig kan ik hulp inschakelen om je te kunnen ontzorgen met bijv. het schrijven van teksten en alles wat met je website te maken kan hebben.

De websites die ik maak, zijn altijd in overeenstemming met onze gezamelijke creatieve ideeën, de omstandigheden van de klant en vooral de voorwaarden van de gebruiker.

Wat klanten vinden

Lisette-Brattinga-Haker

Lisette Brattinga-Haker

Cocagne managment & coaching

Addy heeft voor mij een mooie en goede company website gemaakt. Onze samenwerking is heel plezierig, de communicatie verloopt soepel en duidelijk, hij geeft duidelijk aan wat wel en niet kan en komt met allerlei suggesties ter verbetering of verfraaiing van de website. Kortom: blij mee!

Stella Housheer

Stella Housheer

Stella Housheer Coaching

Bij het opzetten van mijn bedrijf had ik natuurlijk ook een mooie en goed werkende website nodig. Addy heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld. Hij kwam met verrassende ideeën die mij veel hebben geholpen in mijn zoektocht wat voor mij de beste site zou zijn.
Hij is creatief, proactief en oplossingsgericht. Addy kan ik aan iedereen aanbevelen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat van de website en merk dat ook aan de reacties van de sitebezoekers en nieuwe klanten.

Intocolor-webdesign-klanten

Jacqueline van Barneveld

Your Changes Massagestudio

Wat is het fijn om met dit bedrijf samen aan je nieuwe website te werken. Er wordt goed naar je wensen geluisterd, elke afspraak wordt binnen de afgesproken tijd waargemaakt en je merkt aan alles dat er passie is om voor jou en jouw bedrijf een geweldige website te leveren. Thx Addy van IntoColor, inclusief jouw verrassende suggesties 😄.

Villa Juliana

Opdrachtgever: Rob Klück
Website: Vakantiehuis Julianadorp aan Zee
Gezellige vakantiewoning in Julianadorp aan Zee. Geniet van een zonnige en sportieve vakantie in een natuurlijke omgeving.

Alpha Verhuur

Opdrachtgever: Fabian Bohms
Website: Alpha Verhuur in Soest is dé specialist op het gebied van tijdelijk mobiel sanitair zoals toiletcabines, toiletwagens, plaskruizen en mobiele badkamers.

BrazilTours

Opdrachtgever: Marius van Rij
Website: BrazilTours richt zich sinds 2004 op reizigers die tijdens hun vakantie in Brazilië cultuur, natuur, historie en strand willen ontdekken en weten te waarderen maar daarnaast ook kiezen voor kwaliteit.

Yourchanges Massagestudio

Opdrachtgever: Jacqueline van Barneveld
Website: Massage studio IJsselstein voor diverse soorten massages, waaronder Guasha, Cupping massage, Hotstone massage, Ontspanningsmassage, Wellness- en stoelmassage.

Double Quality Counseling

Opdrachtgever: René Raadsheer
Website: Welke ondernemer wil zijn rendement nu niet verhogen?  Onze ervaring is dat de wil er vaak wel is, maar dat de wijze waarop dat gerealiseerd kan worden, niet altijd eenvoudig is.

Raads

Opdrachtgever: René Raadsheer
Website: Wij begeleiden en stimuleren ondernemers, managers en hun teams in hun ontwikkeling, zodat er kennis, vaardigheid en energie is om succesvol te ondernemen en doelen te realiseren. Daar worden wij heel gelukkig van.

William de Kroon Design

Opdrachtgever: William de Kroon
Webshop: Hand embroidered neckties. This combination of art and hand embroidery in a tangible accessory is truly a creation of a masterpiece. Each stitch and knot is done with meticulous calibrated hand eye coordination.

Willemsen Koel- en vriesbouw

Opdrachtgever: Judith Wies
Website: Levert, bouwt en onderhoudt een totaalpakket op het gebied van koel- en vriesobjecten.

MKR Administraties

Opdrachtgever: Maurice Kruiper
Website: Het adres voor uw belastingzaken en bedrijfsadministratie (ook voor de particulier). Nauwkeurigheid en persoonlijke benadering, dat is waar wij voor staan.

Cocagne-MC

Opdrachtgever: Lisette Brattinga-Haker
Website: Online coach voor ondernemers. Bij het starten en laten groeien van jouw bedrijf of bij het kiezen voor een andere richting. Ondernemers verder helpen en tot bloei laten komen, ook als persoon.

Stella Housheer coaching

Opdrachtgever: Stella Housheer
Website: Dé plek voor professionals die willen groeien! Stella Housheer staat voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.