" Een nauwe en prettige samenwerking vind ik net zo belangrijk als jij "

Wanneer we een nieuw project starten, is het persoonlijke contact erg belangrijk voor mij. Het werk wordt gezamenlijk gedaan en jij bent bij het hele proces betrokken. Natuurlijk doe ik het meeste werk, maar ik heb jouw input nodig, zodat het product beter en gemakkelijker wordt om de gestelde doelen te kunnen bereiken.

Tijdens het proces zul je merken, dat ik nauwkeurig werk en me flexibel opstel om tot een kwalitatief goede website te komen.
Met behulp van WordPress maak ik het mogelijk om het dagelijkse werk zelf te kunnen doen zonder voorafgaande kennis. Als je wilt kan ik een training in WordPress en/of Beaver Builder aanbieden of eventueel andere ondersteuning met alles wat met jouw website te maken heeft.

Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor

Samengevat

  • Bouw ik websites met WordPress 
  • Het meest populaire platform
  • Een die je helpt je doelen te bereiken
  • Maak ik daarbij gebruik van een pagebuilder van Beaver Builder
  • Deze werkt fantastisch samen met het Astra thema
  • Gemakkelijk aan te passen voor niet-techneuten
  • Kan ik je leren zelf aanpassingen te doen