Deze website maakt gebruik van cookies om de website en diensten te verbeteren en gebruiksvriendelijker voor je te maken. Meer informatie vind je in het privacystatement 

Een persoonlijk webdesign bureau in Soest

Net als ik begrijp jij dat je website meer is dan een plaatje om op te klikken. Sterker nog, het is het ultieme platform om jouw passie te laten zien en je bedrijf te laten groeien!

Een nauwe en prettige samenwerking vind ik belangrijk

Wanneer we een nieuw project starten, is het persoonlijke contact erg belangrijk voor mij. Het werk wordt gezamenlijk gedaan en jij bent bij het hele proces betrokken. Nauwe samenwerking betekent dat het product beter en gemakkelijker wordt om de gestelde doelen te bereiken.

Tijdens het proces zul je merken, dat ik nauwkeurig werk en me flexibel opstel om tot een kwalitatief goede website te komen.

Met behulp WordPress maak ik het mogelijk om het dagelijkse werk zelf te kunnen doen zonder voorafgaande kennis. Als je wilt kan ik een training in WordPress en/of Beaver Builder aanbieden of eventueel andere ondersteuning met alles wat met jouw website te maken heeft.

Misschien ken je het wel...dat er een moment is in je leven....en wat nu! Ik zal je niet vermoeien met de reden waarom, maar zo'n moment had ik enkele jaren geleden. Een moment om het allemaal eens drastisch over een andere boeg te gaan gooien.

Er brak een periode aan, waarin ik heb geprobeerd iets te vinden, waarvoor ik met veel plezier mijn bed uit wil komen. Hierbij gebruik makend van de skills waarin ik het beste ben. Skills die ik van huis uit heb meegekregen en ik in mijn vorige loopbaan verder heb kunnen ontwikkelen.

Na wat overdenkingen, studies volgen (o.a. professioneel webdesigner) en héél veel uitproberen is het uiteindelijk het opstarten van mijn eigen bedrijfje geworden in het maken van websites met het Content Managment Systeem van WordPress. Zo kwam mijn loopbaan weer 'Intocolor' !

 

Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor
Intocolor-webdesign-meer-over-intocolor

En nu

  • Bouw ik websites met WordPress 
  • Het meest populaire platform
  • Maak ik daarbij gebruik van een pagebuilder van Beaver Builder
  • Deze werkt fantastisch samen met het Astra thema
  • Gemakkelijk aan te passen voor niet-techneuten
  • Kan ik je leren zelf aanpassingen te doen